All for Joomla All for Webmasters

Модулни и мини мандри

Ние от БЛИЦ предлагаме модулни и мини мандри

Едно важно според нас условие е обекта за преработка на мляко - мандрата, да е удобно място за работещият в него и съобразено с продуктите, които ще се произвеждат. В годините сме черпили опит от водещи технолози, от хора с практика в направата на традиционни и автентични продукти. Затова се стараем да адаптираме нашите модули според желанията на нашите клиенти. Разбира се съобразено с основните изисквания за хигиенно и безопасно
производство. Ето защо преди да стигнем до "цената", обсъждаме ред въпроси с всеки потенциален клиент.

Това обикновено са:
- количество и видове на млякото, което ще се преработва
- продукти, които ще се произвеждат
- перспективи за развитие, като в количеството, така и в асортимента на крайните продукти
- каква енергия ще се използва
- къде ще се разположи обекта

След анализ на информацията, вече може да предложим базов вариант, в повечето случаи не един и към него възможни опции за дооборудване. Винаги разглеждаме и възможностите за плавно развитие, надграждане на обекта.Това развитие, с модулните предприятия обикновено е по-лесно.

Разработихме няколко основни модула, като габаритни размери. В тях можем да организираме вътрешното пространство по различен начин. Можем да поставим в тях различно технологично оборудване. Можем да правим и комбинация от модули - т.н. "Модулни комплекси", когато трябва да се осигури повече площ. По този начин сме в състояние да изпълним производствени задания в широк диапазон от "няколко литра до няколко тона".
Адрес
гр. Пловдив, България
бул. "Кукленско шосе" № 21
Телефон
0898 42 03 72
Ел. поща

blitz_ivanov@abv.bg