All for Joomla All for Webmasters

Модулни предприятия - Мечтата на фермера

Ние от БЛИЦ предлагаме цялостни решения за вашия бизнес


Създаването на едно предприятие е творчески процес и ние се стремим да го обхванем напълно: Нашата политика е да предлагаме цялостно завършен продукт - от идеята, през проекта до изграждане и пускане в експлоатация на обекта.
Модулното изграждане на предприятия е иновативен подход, който позволява, в сравнително кратки срокове - 2 до 4 месеца, производството да стартира. В същото време тези предприятия са много гъвкави по отношение на функционалите им възможности. По площ те се разпростират от 20 до 160 кв.м.
Като капацитет с тях може да се обхване широк диапазон - от 200 до 2000 литра мляко на ден за мандрите и до няколко десетки животни на ден за транжорните и кланичните пунктове. Относно произвежданите продукти, почти нямаме ограничения.
Опитът ни от внедряването им в България и извън граница в последните 7-8 години показа, че тези модулни мандри и транжорни са една нужна стъпка в развитието на фермата.
Модулното предприятие е комплексно творческо, решение, скрило в себе си много мисъл, добре направени анализи и премерена инвестиция, което решение ние можем да предложим.
Сега вече имаме опита от немалко работещи такива и постоянно подобряваме качеството и функционалността им.
Енергийните разходи при производството в тях са ниски, благодарение на ред технически разработки в оборудването, което произвеждаме.
Процесите в нашите мандри са с висока, но "разумна" степен на автоматизация.
Предприятията, които създаваме са в пълно съответствие на европейските стандарти и това ги прави едно добро решение и за предприемачи, които нямат собствени мляко или месодайни животни, но имат бизнес план , пазарна стратегия и възможност да инвестират в такива производства.
Във всички стъпки от идеята до пускането в експлоатация на едно предприятие, независимо модулно или не, има особености, за които ние ще подготвим нашите клиенти.Еднични модулни обекти
очаквайте информация
Модулни комплекси
очаквайте информация
Адрес
гр. Пловдив, България
бул. "Кукленско шосе" № 21
Телефон
0898 42 03 72
Ел. поща

blitz_ivanov@abv.bg